Behandelingen

The Concept staat garant voor kwaliteit. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en kwalitatieve producten. Hierdoor wordt er steeds een mooi resultaat gegarandeerd door The Concept.

Daar flexibiliteit ten opzichte van de klant erg belangrijk is geworden, kan men bij The Concept ook na de werkuren terecht. Afspraken op locatie zijn eveneens bespreekbaar. The Concept werkt steeds op afspraak en dit maakt dat je als klant niet hoeft te wachten en niet onnodig tijd verliest.

Doordat The Concept steeds het beste en meest professionele voor zijn klanten wil bieden, volg ik als zaakvoerster regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, producten, technieken, technologieŽn en laatste nieuwigheden.

Het welzijn van de klanten wordt door The Concept extra bendrukt door een gepersonaliseerde aanpak. Er wordt ruim de tijd genomen voor de klant en aandacht geschonken aan de noden van de klant. Zo wordt bij elke gelaatsbehandeling een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd (zodat de gelaatsbehandeling aangepast is aan uw huidtype en Ėconditie.) en is er aangepaste lichttherapie mogelijk bij een lichaamsmassage.

Tot slot biedt The Concept naast zijn klassieke behandelingen, ook maandelijks speciale promoties en leuke arrangementen