Spraytan

Bruin in 10 minuten. Na slechts 1 behandeling. Geen zon of zonnebank, geen schadelijke UV-straling maar wel een natuurlijke, gezonde, mooie, egaal bruine teint. Dit resultaat is dadelijk zichtbaar en wordt dieper gedurende de volgende 4 tot 8 uur. Deze techniek is veilig en wordt aangeraden door dermatologen.

Ideaal voor een speciale gelegenheid (huwelijksfeesten, eindejaarsfeesten,...) of voor jezelf, om net dat leuke jurkje aan te trekken.

Door verneveling van de spraytan lotion over je huid, ontstaat er een schitterende bruine teint op je huid. Het spoelt niet weg bij het nemen van een douche en vervaagt zoals bij een door de zon gebruinde huid.

Spraytan lotions zijn hypoallergeen ontwikkeld op waterbasis en bestaan uit natuurlijke ingrediŽnten (parfum vrij, parabenen vrij, olie vrij, alcohol vrij, erytulose vrij en dierproef vrij).

Bovendien hebben spraytan lotions een langdurige hydraterende werking en anti- agingformule, waardoor je gelijktijdig met een bruine teint je huid verzorgt en in optimale conditie brengt.

Spraytan is de makkelijkste en snelste manier om jezelf een complete make-over te bezorgen. Maak snel een afspraak en overtuig jezelf.