Lichaamsbehandelingen

Een eerste lichaamsbehandeling die in The Concept wordt aangeboden is de relaxerende lichaamsmassage. Deze basis massage heeft een ontspannende, drainerende en verstevigende werking. Een aanrader is de relaxerende massage met unieke lichttherapie. Bij deze massage kan er ook gekozen worden voor een massage met begeleidende lichttherapie, de welke een unieke werking heeft. De verschillende kleuren van het spectrum hebben ieder op zich een ander effect op lichaam en geest.

Een tweede aangename, ontspannende en vooral vochtafdrijvende lichaamsbehandeling is de algenpacking. Deze behandeling is een leuke tip voor mensen die voor de zomer nog enkele centimeters kwijt wensen te spelen.

Daarnaast heeft The Concept ook nog de detox behandeling. Dit is een lichaamsbehandeling met een drainerende werking. Het zorgt voor een totale ontgifting van het lichaam. Bij deze lichaamsbehandeling is het aangewezen om deze in kuurvorm (4 sessies) te nemen voor een optimaal resultaat.

Tot slot is er nog de specifieke bustebehandeling namelijk de buste 3D behandeling. Dit is een verstevigende behandeling voor de buste met bovendien een verbeterde driedimensionale positie als resultaat. Hierbij wordt een kuur aangeraden bestaande uit 4 sessies en dit om een optimaal te bekomen.