Gelaatsbehandelingen

Een basis gelaatsbehandeling begint met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij wordt het huidtype en de huidconditie bepaald. Hierdoor kan ik de gepaste gelaatsbehandeling uitvoeren en een op maat gemaakt advies creŽren voor toekomstige gelaatsbehandelingen.

De gelaatsbehandeling zelf start met een oppervlakkige reiniging van de huid. Deze reiniging bestaat uit het demaquileren van het gelaat. Vervolgens wordt de huid dieper gereinigd door middel van een peeling. Deze peeling is verschillend naargelang de verschillende huidtypes. Hierna is er de mogelijkheid voor een vapozonebehandeling of een behandeling met warme compressen voor de gevoelige of couperose huiden. Deze behandelingen zijn een voorbereiding op het verwijderen van comedomen(of zwarte puntjes) en/of de epilatie van het gelaat. Dit duurt +/- 10min. Nadien worden de comedomen verwijderd.

De epilatie van het gelaat kan met filmhars of met een pincet uitgevoerd worden. Hierna wordt de gelaatsbehandeling voortgezet met een uitgebreide gelaatsmassage. Dit is een massage met specifieke professionele handelingen, die ongeveer 20min ultiem genot brengt. Deze massage gaat de huid stimuleren, verstevigen en zorgt eveneens voor een ontspanning van de gelaatsspieren.

Het aanbrengen van een masker is de volgende stap in de gelaatsbehandeling en hierbij bestaat de mogelijkheid voor verschillende soorten maskers (crŤme, alginaat, peel off) naargelang de noden van de huid. Dit masker zorgt voor een betere opname van de gebruikte producten. Tot slot wordt er op het einde van de gelaatsbehandeling een dag- of nachtcrŤme aangebracht. Deze wordt steeds aangepast aan de huidconditie van de klant. Een basis gelaatsbehandeling met huidanalyse duurt +/- 1u 15min.

Mogelijke aanvullingen op de standaard gelaatsbehandeling:

Gelaatsbehandeling voor jongeren

Een behandeling gericht op de jonge probleemhuid. Hierbij ligt de nadruk op de reiniging van de huid. Het verschil met de basis gelaatsbehandeling is dat er hierbij niet gewerkt wordt met warme kompressen en er geen gelaatsmassage wordt uitgevoerd. Deze behandeling duurt +/- 45 min

Gelaatsbehandeling met specifieke essentiŽle oliŽn

Deze oliŽn gaan dieper in de huidlagen inwerken en op deze manier de huid verbeteren. De oliŽn worden ook steeds gekozen op basis van de noden van de huid.

Gelaatsbehandeling met Chopstick massage

Massage met chopsticks. Deze massage gaat tot in het bindweefsel van de huid. Hierdoor gaat deze gelaatsmassage verstevigend werken en rimpeltjes verfijnen.

Gelaatsbehandeling aangevuld met een verwarmende rugpacking

Een ultiem gevoel van welzijn tijdens de klassieke gelaatsbehandeling.

Gelaatsbehandeling met specifieke oogcontourbehandeling

Hierbij wordt naast het gelaat ook de oogcontour op een aangepaste wijze behandeld.